Menu

0

0,00 lei

Plasti Dip Spray Hyper Black Graphite

 • Plasti Dip Spray Hyper Black Graphite
 • plasti dip pearl hyper black graphite
 • Plasti Dip Spray Hyper Black Graphite
 • plasti dip pearl hyper black graphite

Description

Plasti Dip Spray este un cauciuc lichid multifunctional ce se aplica prin pulverizare si se usuca in contact cu aerul. Desi prezinta o aderenta excelenta pe aproape orice suprafata sau tip de material, cauciucul lichid Plasti Dip® poate fi indepartat usor si fara urme daca este nevoie. read more
SKU:
DPAHYPERBLACKGRAPHITE
Category:
Brand:
Plasti Dip
Weight:
0.5 kg
Dimensions:
20 × 10 × 10 cm
Culoare:

Hyper Black Graphite

Price

95,00 lei TVA inclus

Quantity

- +

Total

95,00 lei TVA inclus

0 reviews

Compare

În stoc (poate fi pre-comandat)

- +

NOU

Descriere

Plasti Dip Spray Hyper Black Graphite – Se aplica pe strat de baza culoare negru!

Plasti Dip Spray Hyper Black Graphite este un cauciuc lichid multifunctional ce se aplica prin pulverizare si se usuca in contact cu aerul. Desi prezinta o aderenta excelenta pe aproape orice suprafata sau tip de material, cauciucul lichid Plasti Dip Spray Hyper Black Graphite poate fi indepartat usor si fara urme daca este nevoie.

Cauciucul lichid Plasti Dip Spray protejează, acoperă si etanşează, atenuează vibratiile si zgomotele, infrumusetează, marchează, colorează şi are efect anti-alunecare. Elasticitatea sa este foarte mare chiar şi în condiţii extreme, la temperaturi intre -30 si + 90 grade Celsius. Cauciucul lichid Plasti Dip® nu devine casant sau fărâmicios, nu se crapa si este rezistent la intemperii, frecare, uzura, umiditate, acizi, săruri, socuri electrice, coroziune, etc. Cauciucul lichid Plasti Dip® este aderent pe metal, lemn, piatră, sticlă, beton, plastic, cabluri, carbon, ţesături, vată de sticlă, aluminiu, MDF, suprafete cromate sau eloxate şi multe altele.

Domenii de utilizare Plasti Dip® Hyper Black Graphite Spray: industrie, construcţii, autovehicule (la interior sau exterior, pentru orice piesa de caroserie, jante sau embleme), prelucrarea lemnului (izoleaza si protejeaza de intemperii si umiditate, previne aschierea) şi a metalului (reduce vibratiile, atenueaza sunetele, izoleaza electric si de temperaturi extreme), companii de producţie în general, domeniul naval si maritim, agricultură, companii de electronice, hobby, proiecte DIY, casa si gradina (scule si unelte).

Instrucţiuni de utilizare Plasti Dip Spray:

 • suprafaţa trebuie să fie curata si degresata
 • temperatura optima de aplicare: aproximativ 20 grade Celsius
 • agitaţi bine înainte de utilizare pentru aproximativ 2-3 min
 • pulverizaţi in mod egal pe toata suprafata, de la o distanţă de aprox. 20-25 cm
 • după primul strat, lăsaţi să se usuce pentru aproximativ 10-20 minute înainte de a aplica urmatoarele straturi
 • se pot aplica oricate straturi doriti pentru a ajunge la grosimea dorită; pentru cele mai bune rezultate aplicaţi 3-4 straturi
 • după utilizare, intoarceti doza cu ventilul in jos si goliţi ventilul spray-ului (tineti apasat pana se elimină doar aer)
 • recomandăm testarea in prealabil a compatibilităţii cu suprafeţele sensibile la diluanti/solventi.

Informații suplimentare

Greutate
0.5 kg
Dimensiuni
20 × 10 × 10 cm
Culoare

Hyper Black Graphite

Recenzii (0)

Be the first to review “Plasti Dip Spray Hyper Black Graphite”

 • There are no reviews yet.