Menu

0

0,00 lei

Maxhaust – Electronic Exhaust Tuning

Sistemul Active Sound a fost adus pe piata auto de catre Audi, pe modelele 3.0biTdi fabricate din anul 2011, acesta avand ca scop completarea performantelor autoturismelor cu un sunet sportiv, chiar si pe masinile diesel.

In prezent sistemul active sound este montat de fabrica pe motorizarile diesel al mai multor producatori auto precum Audi, VW, Porsche, BMW, Maserati.

Performatele autoturismelor diesel au crescut foarte mult in ultimi ani, dar cu toate acestea sunetul acestora fiind mult sub autoturismele pe benzina, aproape inexistent.

Maxhaust a reusit sa dezvolte acest sistem Active Sound pentru o gama mult mai mare de autoturisme.

Maxhaust Sound Booster – Active Sound este un sistem electronic de sunet compus din modulul Sound Booster cu conexiune Bluetooth la aplicatia mobila pentru smartpone-uri, modulul electronic de generare a sunetului si un actuator de sunet.

Maxhaust Sound Booster se poate monta pe orice autoturism cu sistem CAN BUS.

Acesta va prelua din sistemul CAN BUS al autoturismului semnalele de date legate de acceleratie, turatie, schimbari ale vitezei etc si le va transforma intr-un sunet puternic de motor V8, emis de actuatorul de sunet montat lanaga sistemul original de esapament.

Prin Aplicatia dezvoltata de Maxhaust vei putea personaliza mai multe profile de sunet, atat ca volum si tonalitate cat si Power Start la pornirea autoturismului.

Nici un sistem de esapament sport pentru diesel nu va putea scoate un sunet ca un sistem de esapament sport pentru benzina.

Maxhaust Sound Booster poate face acest lucru pentru masinile diesel si nu numai.

Avantajele fata de un sistem clasic de esapament sunt nenumarate:

1. nu se modifica nimic la sistemul original de evacuare 
2. poti regla volumul sunetului sau chiar dezactiva sunetul
3. poti regla tonalitatea sunetului (pana la 100 de tonalitati) 
4. power start 
5. poti regla volumul si tonalitatea in timpul deplasarii (cu maneta cruise control sau aplicatia mobila) 
6. poti regla tonalitatea sunetului la ralanti cat si tonalitatea sunetului in sarcina
7. Mod Highway – dupa o perioada de mers constant sunetul se diminueaza cat sa nu deranjeze in interior
8. nu ai fum negru dupa masina si nu anulezi DPF. 

Acestea ar fi cateva din avantajele acestui sistem, avantaje pe care nici un sistem de evacuare sport nu le poate oferi.