Menu

0

0,00 lei

ARMYTRIX – performance valvetronic exhaust systems

ARMYTRIX reprezintă filozofia inarmării vehiculului cu cea mai avansată tehnologie a sistemului de evacuare care va dezlantui tot ceea ce credeați că știți despre conducerea performanței.

Urmând crezul obținerii celei mai mari puteri, a sunetului superior și a versatilității adevărate, construim sisteme de evacuare cu performanțe supreme care nu pot fi surclasate de nimeni.

ARMYTRIX nu numai că creează sisteme de evacuare, ci creează experiențe.

Combinând cunoștințele și punctele de vedere ale inginerilor noștri germani și japonezi, suntem indiscutabili unul dintre cei mai buni producători de sisteme de eșapament performante.

Pasiunea, expertiza si calitatea produselor noastre sunt evidente in proiectarea si fabricarea sistemelor din otel inoxidabil /titan de calitate aerospatiala T304.

Sistemele sunt testate în mod repetat, iar defecțiunile sunt eliminate pentru a vă asigura că obțineți cele mai bune performanțe.

Semnatura acustică a sistemului de evacuare este atribuita materialelor folosite și modelelor camerelor interioare complexe.

De la un zgomot redus până la un urlet înalt, te acoperim. Notele orgasmice sunt obligate să transforme orice vehicul în centrul atenției.

Tehnologia noastră inovatoare Valvetronic aduce versatilitate fără precedent operatorilor. O cheie simplă, o apăsare de buton; Decideți când și cum doriți să fiți auzit. Dăm puterea înapoi conducătorului auto; Una pentru a le conduce pe toate.

Aplicatia Armytrix

ARMYTRIX APP este o completare simplă, dar puternică a arsenalului, concepută pentru a îmbunătăți experiența de tuning total, prin legarea celei mai noi tehnologii cu linia noastră existentă de produse.

Această combinație revoluționară va schimba modul în care vă gândiți la prezentare și performanță.

Sistemele de esapament ARMYTRIX sunt proiectate conform specificațiilor fiecărui vehicul și realizate manual pentru a se asigura că se potrivesc perfect.

Am scanat 3D Audi, BMW, Ferrari, Lamborghini, McLaren, Mercedes-Benz, Nissan, Porsche și Volkswagen, pentru a crea sisteme compatibile la maxim.

Aplicatia suportă atât sistemele Android, cât și sistemele iOS, într-o multitudine de platforme de smartphone-uri, tablete și alte dispozitive mobile.

Se conectează fără fir la modulul ARMYTRIX Mobile OBDII, care extrage datele ECU și îl transmite în timp real dispozitivului dvs. la alegere.

Citirile ECU sunt date înregistrate la rate mari de date care nu sunt găsite pe niciun alt dispozitiv comercial.