Menu

0

0,00 lei

A new generation of Performance Exhaust Systems has arrived.

Sistemele de evacuare Frequency Intelligent Exhaust combina perfect multi ani de expertiza si tehnologia moderna pentru a crea cel mai avansat sistem de evacuare din lume pentru Automobilele Premium precum Lamborghini, Ferrari, Aston Martin, Porsche, AMG, BMW … etc.

Produsele Fi-Exhaust sunt cu adevarat unice. De la un ton de bas profund pana la un sunet exotic de inalta calitate din Formula 1.

Aplicația Frequency Intelligent Exhaust este disponibilă atât pentru Android, cât și pentru iOS. Sistemul de control nou de generație permite utilizatorului să controleze exhaustul utilizând cea mai recentă aplicație cu un simplu clic. Mod Sport cu supapă ON pentru a primi mai multă putere și sunet. Mod silențios cu ventil oprit pentru a fi liniștit în oraș. Frecvență Mod inteligent cu configurarea RPM, Speed sau Turbo boost pentru a obține cel mai bun cuplu și putere și pentru a asigura cea mai bună performanță a modificărilor de evacuare.

Valvetronic System

Înainte de a se descoperi această tehnologie, puterea și cuplul erau contradicții ireconciliabile în proiectarea sistemelor de evacuare. Inginerii au ajuns la un obstacol în încercarea lor de a aborda această problemă. Iar când inginerii de eșapament urmau să renunțe, sistemele de evacuare valvetronice au fost inventate. Sistemele Valvetronic au început să apară în anii ’60 la Lamborghini, Ferrari și alte mașini sportive. Această nouă tehnologie a fost utilizată în mare măsură pentru a controla fluxul de aer, volumul și îmbunătățirea performanței globale. Acest lucru a permis mașinilor sport să aibă o putere de cuplu mare la turatii reduse și o capacitate chiar mai mare de cai putere la turatii mari. Echipa Fi-Exhaust nu numai că proiectează și fabrică sisteme standard de evacuare, dar aplică și această tehnologie pentru toate sistemele de evacuare. Sistemele Fi-Exhaust de evacuare oferă de asemenea capacități Valvetronic chiar și pentru vehiculele care nu au fost proiectate inițial cu sisteme de control al supapelor.