Menu

0

0,00 lei

Toba sport Milltek Front Pipe-back Valved cu patru tipsuri GT100 Burnt Titanium – Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio 2.9 V6 Bi-Turbo 2017-2019

Price

14.907,10 lei TVA inclus

Quantity

- +

Total

14.907,10 lei TVA inclus

0 reviews

Compare

Disponibil pentru precomandă

- +

Descriere

Toba sport Milltek Front Pipe-back Valved cu patru tipsuri GT100 Burnt Titanium – Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio 2.9 V6 Bi-Turbo 2017-2019

Evacuarea are aprobare ECE

Diametru teava: 70 mm

Cand cautati sistemul de evacuare sport perfect, poate fi coplesitor și chiar stresant uneori. Nu este nevoie de stres si de timp pierdut. SCD Tuning este aici pentru a te ajuta sa iei decizia cea mai buna pentru sistemele de evacuare Milltek.

Mai mult de 34 de ani de dezvoltare continua a sistemelor de esapament si expertiza tehnica sunt concepute pentru a dezvolta gama de produse performante Milltek Sport.
Astfel oferim o selectie cuprinzatoare de tobe performante, care se bazeaza pe succesele marcilor cheie precum Audi, Volkswagen, Porsche, BMW si Nissan. Acest lucru a pus Milltek Sport in fruntea companiilor de tuning.
Esapamentele sunt produse din otel inoxidabil de calitate superioară de tip 304. Acest material este anti-magnetic si este mai putin susceptibil de decolorare.
Aceasta calitate a otelului inoxidabil este folosita la toate tevile si la constructia totala a amortizorului de zgomot.
Indoirea tevilor pe CNC automat asigura curbele de debit complet pentru un debit mai bun al gazelor.
Sistemele de esapament sunt marite pentru a asigura o performanta maxima fara pierderea cuplului.
Toate evacuarile sunt proiectate, dezvoltate si fabricate in-house in Marea Britanie UK

Recenzii (0)

Be the first to review “Toba sport Milltek Front Pipe-back Valved cu patru tipsuri GT100 Burnt Titanium – Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio 2.9 V6 Bi-Turbo 2017-2019”

  • There are no reviews yet.