Menu

0

0,00 lei

Armitrix Cat-Back (SS) Mid-pipe + Valvetronic mufflers + Wireless remote control kits AUDI RS3 (8V) SPORTBACK

Parts:
Audi / RS3 / 8V 2.5 Turbo Sportback (2015-2017)
SKU:
AU8VR
Category:
Brand:
Armytrix
Weight:
35 kg
Dimensions:
150 × 50 × 50 cm
marca-auto:

Price

18.588,00 lei TVA inclus

Quantity

- +

Total

18.588,00 lei TVA inclus

0 reviews

Compare

- +

Descriere

Armytrix- Trezeste Audi RS3 (8V) SportBack din hibernare!

Armytrix este dedicat pentru a aduce cele mai bune upgrade-uri pentru Audi RS3 Sportback . Am scos greutatea inutila din sistemul stoc de esapament, iar atentia la detalii poate fi vazută cu usurinta pe conexiunile sudate. Proiectat puternic de la inceput pana la iesirile din spate, acest sistem functioneaza ca o unitate unica pentru a creste puterea si sunetul masinii.

Tine pasul cu lumea care se dezvolta rapid sau risca sa fi pe lista celor disparuti. Inarmati-va cu tehnologia noastra revolutionara pentru o experienta a condusului mai inteligenta. Sistemul valvetronic introduce o nouă dimensiune a versatilitatii. Niciodata nu facem compromis intre un sunet puternic si un sunet silentios.

Sistemul exclusiv Armytrix dongle OBDII reduce timpul de instalare cu 50%!

Navigati prin aplicatia noastra smartphone pentru a obtine o viziune inteligenta asupra starii de functionare în timp real a masinii si control complet asupra setarilor supapei din evacuare.

Sistemul nostru de supape este construit pentru a oferi o functionalitate extraordinara utilizarii zilnice. Aplicatia smartphone permite accesul fara precedent la evenimentele in timp real si ofera tot sprijinul prin jurnale de date precise, cu totul afisat pe o interfata usor de utilizat.

Componente sistem Armytrix Cat-Back (SS) Audi RS3 Sportback 2.0 TFSI 8V:

  • Front pipe with resonator
  • Mid-pipe
  • Valvetronic mufflers
  • Wireless remote control kit

Informații suplimentare

Weight
35 kg
Dimensions
150 × 50 × 50 cm
marca-auto

Recenzii (0)

Be the first to review “Armitrix Cat-Back (SS) Mid-pipe + Valvetronic mufflers + Wireless remote control kits AUDI RS3 (8V) SPORTBACK”

  • There are no reviews yet.