Menu

0

0,00 lei

Experimenteaza Chip Tuning-ul de la RaceChip

În 2008, Manuel Götz și-a transformat pasiunea pentru automobile in cariera sa: sa născut RaceChip. De atunci, o echipa in continua crestere, de pasionati pentru automobile si fani de inginerie au lucrat impreuna cu pasiune pentru a dezvolta produse si noi inovatii care sa ofere clientului cea mai buna experienta de conducere posibila.

Puterea, dinamismul și inovația sunt prioritățile noastre, iar cu experienta noastră tehnologică combinată cu dorința noastră de a descoperi noi tehnologii, am reușit să obtinem produse sofisticate și satisfacție absolută a clienților.

Motorul tau are o rezerva de putere
Deblocați întregul său potențial cu RaceChip.

De ce modelele produse de același producător, cu aceeasi capacitate cilindrica, au puteri diferite?

Deoarece, de multe ori, singura diferență dintre motoarele mai puternice de astăzi este electronica de management a motorului. Hardware-ul este același – software-ul este celcare face diferența.

RaceChip functioneaza dupa aceleasi principii.

Aceasta înseamnă că putem profita la maximum de rezervele de putere din motorul dvs. și vă vom ajuta să vă bucurați de performanța unei mașini mai puternice, la o fractie din prețul pe care îl veți plăti pentru aceeasi masina cu motorul mai puternic.